Jobba hos oss.

Just nu har vi inga lediga tjänster men om du är intresserad av att arbeta hos oss, så kan du göra en intresseanmälan.

En tendens är att dagens medarbetare är rörligare än tidigare generationer så ett behov av att rekrytera kan helt plötsligt dyka upp. För oss är det viktigt att etablera kontakt med VVS-ingenjörer inför framtiden. Även om vi inte har behov av att nyanställa just i dag så kan behovet se annorlunda ut imorgon.

Såklart är vår ambition att behålla personal och vi arbetar aktivt med frågor som rör personalens utveckling, trivsel och deras möjligheter att påverka sin arbetssituation.

Att jobba som VVS-ingenjör inom INSTRA innebär att du kan konstruera både rör och luft. Arbetet kräver kunskaper i de olika skedena inom projekteringen samt att känna till gällande normer och bygglagstiftning. Hos oss förekommer i stort sett allt inom VVS-projektering, d v s från små utredningar till större projekt.

Du skall ha relevant VVS-ingenjörsutbildning och vi ser gärna att du har arbetat med projektering ett antal år, vilket betyder att självständigt kunna ta hand om projekt.

Arbetet innebär även att ha kontakt med våra beställare och att samarbeta med arkitekter och andra konsulter inom projekten.

Kunskaper i AutoCad och MagiCad VVS för konstruktionsarbetet krävs.

Kontaktuppgifter

Skriftlig ansökan kan sändas via e-post till: info@instra.se